top of page
  • Writer's pictureKRIXINKA

Ako zrýchliť rast vlasov?

Ahojte! Pred dvoma mesiacmi som sa bola dať ostrihať a nedopadlo to zrovna podľa mojich predstáv. Milujem dlhé vlasy a kaderníčka ma bohužiaľ pripravila o 10cm ich dĺžky. V tomto článku Vám opíšem ako som sa za tie 2 mesiace o svoje vlasy starala a či to pomohlo.


Hneď po ostrihaní som na Instagrame poprosila dievčatá aby mi poradili nejaké produkty na rast vlasov. Prišlo mi veľmi veľa tipov a hneď na ďalší deň som bola niektoré z nich kúpiť.


FOTKA PRED A PO



KOKOSOVÝ OLEJ


Aplikovala som ho na vlasy pred umývaním. Vmasírovala som ho do vlasov a nechala pôsobiť pol hodinu. Kokosový olej nevplýva priamo na rast vlasov, ale spevňuje ich a dokáže zabrániť štiepeniu, zabraňuje strate proteínu z vlasov. Používala som ho raz týždenne ako masku na vlasy.


CENA : 7,35€




DIXI ŽIHĽAVOVÝ ŠAMPÓN


Tento šampón sľubuje spevnenie vlasov, zastavenie vypadávania vlasov a pri dlhodobom používaní aj podporu rastu. Veľa som o ňom čítala pred tým ako som si ho kúpila a ženy písali o tom, ako im vysušuje vlasy. Mne ich našťastie vôbec nevysušoval a robil mi ich veľmi objemnými. Vlasy mi určite spevnil.. mala som problémy s vypadávaním vlasov, no po dvoch mesiacoch používania mi nevypadávajú takmer vôbec, ani pri česaní.


CENA : 1,49€


MILVA QUININE SHAMPOO FORTE

Konkrétne tento šampón má o 40% viac chinínu ako ostatné produkty od značky Milva. Chinín rýchlo preniká do vlasov a vlasovej pokožky, čím našim vlasom poskytuje zvýšený prísun živín. Spevňuje vlasové folikuly a stimuluje rast zdravých a silných vlasov. Zobúdza spiace vlasové folikuly a podporuje opätovný rast vlasov na miestách kde prestali rásť. Tento šampón je vyrobený na rastlinnej báze a to mi imponuje. Myslím, že šampón mojim vlasom určite veľmi pomohol, vlasy nevypadávajú a ani po 2 mesiacoch po tom čo som sa bola strihať sú končeky stále krásne a NIE rozštiepené. Moje vlasy sú vďaka tomuto zázraku určite vitálnejšie. Ak sa chcete zamerať viac na rast vlasov ako na celkové zlepšenie, odporúča sa vodička Quinine water forte ( https://www.chinin.shop/AKCIOVY-BALICEK-Chinin-FORTE-d128.htm )


CENA : 8,50€


HAAR VITAL KOMPLEX (DM drogéria)

Tieto kapsuly sú výživový doplnok s vitamínmi a minerálnymi látkami. Obsahuje meď, biotín, selén a zinok - prispievajú k udržiavaniu zdravých vlasov a taktiež k stimulácií rastu. Odporúča sa jesť 1 kapsulu denne a v balení je ich rovno 60. Vďaka tomuto výrobku pozorujem aj rýchlejší rast nechtov ktoré sú viditeľne pevnejšie. Za veľmi výhodnú cenu som si zaobstarala tabletky, vďaka ktorým sú moje vlasy jemnejšie a začalo mi rásť veľmi veľa "baby vláskov". Som spokojná a určite vám odporúčam tieto kapsuly, ako doplnok vitamínov.


CENA : 2,69€


Ďakujem, že ste si tento článok prečítali. Chcela by som ešte dodať, že na česanie vlasov používam Tangle Teezer ktorý mi ich vyrovnáva a takmer vôbec neničí (resp. podstatne menej ako kefa alebo hrebeň) O mesiac bude pokračovanie, kde napíšem o tom ako mi za mesiac pomôže Ricínový olej a Chinínová vodička forte ktorá je označovaná za "silnejšie opatrenie" takže som zvedavá či mi vlasy narastú ešte viac.

2,394 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page