top of page
  • Writer's pictureKRIXINKA

Natural Silk Therapy - recenzia


Ahojte! Tento článok je recenzia na 3 PRODUKTY od značky Mon Platin Proffesional, ktoré môžete objednať na stránke vsetkoprevlasy.sk . Veľmi dlhú dobu som sa o vlasy takmer vôbec nestarala a jediné čo som používala bol šampón Head n Shoulders, no všetko to začalo po tom, ako som sa dala ostrihať a chcela som aby mi vlasy rýchlo dorástli, v tom mi pomohli tieto produkty (a môžete sa tešíť na článok, kde testujem nové). Chcela som, aby moje vlasy vyzerali krásne a zdravo a tak som začala testovať tieto 3 produkty - Šampón, kondicionér a olejček. 


Začnem s Total Repair Shampoo, už pri prvom použití ma prekvapila jedna veľmi podstatná vec - šampónu stačí málo (veľa pení) čo je výhodné, balenie vydrží dlho. Tento šampón obsahuje extrakt z čierneho kaviáru a taktiež antioxidanty - granátové jablko a extrakt z australského olejčeka. Kombinovaný s argánovým a macadamiovým olejom a špeciálnymi prísadami pre starostlivosť o pokožku hlavy, vrátane aloe vera, harmančeka a vitamínu B5. Tento šampón vyrovnáva a obnovuje pH vlasovej pokožky, zanecháva vlasy svieže a hladké na dotyk. Po zmytí šampónu sú vlasy veľmi jemné, jemnosť znásobí Total Reviving Conditioner, ktorý na vlasoch má ostať 2-3 minúty, taktiež ho stačí málo, po vmasírovaní kondicionéru do vlasov teda čakám a potom ho zmyjem. Posledný na radu prichádza veľmi príjemne voňajúci olejček Oriental Oil, nenechaje sa oklamať malým balením - po asi 20 použitiach z neho ubudlo len minimálne. Tento olejček poskytuje maximálnu ochranu vlasok počas sušenia a zlepšuje ich vzhľad. Bonus je príjemná vôňa vlasov až do ďalšieho umytia. 


Vlasy si nefénujem ani nežehlím, umývam si ich večer, takže prvý krát som netrpezlivo čakala do rána. Výsledok ma ohromil! Moje vlasy boli krásne lesklé a hebké na dotyk, rozštiepené končeky nepôsobili tak poškodene, a po pár použitiach už vôbec nebolo poznateľné že sú rozštiepené! 


Total Repair radu som si zamilovala, je veľmi dôležité, aby ste videli pozitívne výsledky ak niečo používate, moje výsledky ma motivujú sa o vlasy starať ďalej, predsa len - krásnym a zdravým vlasom sa nič nevyrovná.


Túto radu môžete objednať tu - https://www.vsetkoprevlasy.sk/mon-platin-repair-sampon-a-kondicioner-zadarmo-oriental-oil-13ml/ , je pre všetky typy vlasov, ale značka Mon Platin ponúka aj rôzne iné veci na starostlivosť o vlasy, napríklad masky a séra.

830 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page